Mor, dotter och sommar

Boho-fashion med Ana Petite
August 5, 2014
Johan & Malin – bröllop i Skeppsvik
August 11, 2014

Här är lite härligt somriga bilder som jag tog med E & E till min kommersiella bildbyråportfolio för några veckor sedan. Ett ha med en så här liten modell är lite av en chansning, men det klarade hon ju galant trots värmeböljan som rådde den dagen.  Jag har fotat de här damerna tidigare en gång förra hösten, men då rådde det underkylt regn och höstvindar. Det var en lite trevligare arbetsmiljö den här gången. Tack till familjen att ni ställde upp och bjöd på er själva!

mother and daughter

Young mother and daughter playing at home Cute little baby girl

mother and daughter

mother and daughter mother and daughter

mother and daughter mother and daughter

mother and daughter Young mother and daughter in a hug

mother and daughter

Cute little summer girl

mother and daughter