Bohemian beach med Ana Petite

Anneli & Björn – Julibröllop i Umeå
August 12, 2014
Lars och Emma – fitness love
August 13, 2014

Jag och Ana Petite gjorde en bohemsession för några år sedan som blev en riktig succé. En av bilderna från den sessionen finns på allt från t-shirts i ett spansk varuhus till bokomslag. För några veckor sedan var det dags att göra en comeback i hippietemat. Vi åkte ut till bland annat Skaten vid Bettnesand en fin sommarkväll och fotade massor med olika varianter på bohem-temat. Här är några av de första bilderna från den kvällen. Jag gillar speciellt de bilderna när ljuset fick strila in på ansiktet mellan filtens maskor. Ett gammalt “Tyra Banks trick” minsann. 🙂 Fler bilder från den kvällen kommer i ett annat inlägg.

 

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty