Den absolut bästa julklappen..

Zebra-ish
December 5, 2013
Lady Báthory del 1
December 8, 2013
gravidfotografering umeå

…väntar de här paret på. Leverans kanske inte kommer till jul, men den som väntar på nåt gott heter det ju. Gravida par är faktiskt alltid kul att fota. Många är lite nervösa och spända inför en gravidfotografering och det kan man ju förstå. Det är ju inte direkt en naturlig situation att stå och visa magen för en främmande person med blixtrande lampor och smattrande kamera i bakgrunden. Jag brukar försöka göra sessionen så avslappnad och lugn som det går och faktiskt dirigera paren ganska mycket. Faktiskt rätt mycket mer än vad jag gör vid vanliga porträtt- eller modellsessioner. Många tycker det är skönt att få tydliga direktiv i situationen och inte behöva tänka så mycket själv. Därför är det så himla kul att få sådana här kommentarer på mailen efter en session:

“Tack för alla fina bilder & här är dom vi har valt! Fotograferingen var verkligen skitskoj och du gjorde verkligen så att man kände sig bekväm framför kameran! :)”

Jag blir verkligen superglad när jag får sån feedback från en kund. Det ger hela dagen solsken, för det är så jag vill att mina kunder ska känna efter en session. Tack till det fina paret också för att jag får visa era bilder!

gravidfoto Umeå  06122013-_AGR6892

gravid foto umeå gravidfotografering umeå