Syskonbus i studion

Birdy high fashion
September 23, 2013
Jonna i studion
September 25, 2013
Familjefoto i Umeå

Alla åldrar har sin charm, men bland det roligaste att fotografera när det gäller barnbilder, är syskonfotograferingar med barn i den här åldern. Får man bra kontakt med barnen och lyckas göra fotograferingen till en kul stund med lite bus och skratt, så kan det bli fantastiskt roliga och livfulla bilder. För ärligt talat, visst är det väl roligare att ha sådana här bilder på väggen i jämförelse med stela uppställda bilder där motiven tittar upp i högra hörnet? 🙂 Det är så klart inte alltid det händer. Det är som med allt annat. Vissa människor klickar man med och vissa inte, men när det händer, är det så otroligt roligt att jobba som barnfotograf.

Det händer lite nu och då att kunder försöker jämföra mitt fotande med dagis-/skolfoto. Det här tycker jag är ett bra exempel på att det inte riktigt går att jämföra. Det är två helt olika saker. All credit till de duktiga skolfotograferna (ojojo, jag skulle inte klara en vecka!), men det är en viss skillnad på att producera en bild per barn i jämförelse med att ägna upp till en timme till en familj och prova olika typer av ljussättningar och utsnitt och anpassa fotograferingen efter barnet/barnen.

Tiderna för höstens kampanj på barnfoto i min studio i Umeå bokas upp i en rasande takt just nu. Jag har aldrig varit med om liknande och det är hur kul som helst! Fortsätter det i den här takten, har jag bokat upp resten av året inom en snar framtid. Om du vill ha en tid på kampanjen bör du inte vänta för länge med att höra av dig.

Stort tack till familjen nedan för att jag fick tillåtelse att visa bilderna från vår session för mina bloggläsare!

Familjefoto i Umeå 22092013-_AGR8900

22092013-_AGR9064

22092013-_AGR8922 22092013-_AGR8956

Barnfotografering i Umeå 22092013-_AGR9147