Birdy high fashion

Testplåtning med Zorica
September 18, 2013
Familjefoto i Umeå
Syskonbus i studion
September 24, 2013

Här är några bilder från det senaste kreativa samarbetet med Ana Petite. Det här var den sista sessionen vi körde efter att ha fotat lite olika grejer under en eftermiddag. Som vanligt när man håller på med styling och makeup, går tiden fortare än man tänkt sig och när vi var klara med stylingen i studion hade solen redan börjat gå ned. Det, i kombination med att jag var tvungen att avsluta sessionen en halvtimme senare, gjorde att det blev riktigt stressigt att hinna få till några bilder.

När vi parkerat bilen och riggat upp kameran, insåg jag att det var bra mycket mörkare än vad jag först trodde. Jag var nere på riktigt långa slutartider och även om jag hade stativ kändes det inte optimalt. Även om jag har kamerahus som lirar bra på höga ISO är jag allergisk att gå över 800 på den här typen av bilder. Jag försöker nästan alltid ligga på 200. Jag hade egentligen bara tänkt köra med naturligt ljus, men som tur var hade jag en Ranger Quadra och en Elinchrom Baby Deep Octa liggande i bilen som fick agera lifesaver. Ana hade verkligen gjort ett kanonjobb med stylingen och det vara bara synd att vi inte fick jobba lite mer med den i lite fler miljöer. Men vi jobbar bra under press! Så här blev några av bilderna hur som helst. Enjoy!

22092013-_ANG4507

22092013-_AGR9919-2

22092013-_ANG4390-2

22092013-_ANG4582