Familjeglädje vid Nydalasjön

Dan & Emma, bröllop på Gammlia
August 16, 2013
Zombie Run 2013 i Sävar
August 20, 2013

Det här får man se som del två av familjesessionen med Tove, Alexander och lilla E. Förra gången jag fotade dem var det nämligen tänkt att vi även skulle fota lite grann ute. Då snattrade dock regnet hårt på taken, så vi beslutade oss för att skjuta upp den delen till ett senare tillfälle. I tisdags var det läge och bra väder, så då körde vi en uppföljningsession vid stranden på Nydala. Lilla E var en riktig liten krigare. Trots att det blåste ganska snålkallt var hon jätteduktig och poserade duktigt under lång tid utan antydan till gnäll. Kvällssolen låg fint över sjön och för en gång skull tog jag fram 300 mm/f2.8 och fotade med på vissa bilder. Tungt och otymplig är den pjäsen, men herregud vad skarp den är. Det är ju inte utan att man blir sugen på att investera i 200 mm/f2, för den ska ju vara om möjligt ännu skarpare. Jag blev jättenöjd med bilderna från den här kvällen. Jag tycker de har en avslappnad, lycklig känsla och de känns äkta. Bra jobbat Tove, Alex och lilla E!

father and daughter at the park a young family at the beach

mother and daughter at the beach

father and daughter at the beach

mother and daughter at the beach a young family at the park

mother and daughter at the beach

a young family at the beach mother and daughter at the beach

a young family at the park

mother and daughter at the beach