Baggböle med Vickan

Varning för zombies på Umedalen!
May 31, 2013
Fitnessfoto med Daniel
June 9, 2013

Efter förra blogginlägget blir det till att gå tillbaka till lite mer normal session utan massa blod och hemskheter. 🙂 Det här är en spontan session som jag och Vickan gjorde vid Baggböle Herrgård häromkvällen. Inga förberedelser och ingen plan. Bara träffas en timme eller två och fota lite grann i kvällssolen. Efter att ha varit insnöad i studion hela vintern är det skönt att få komma ut i det stora öppna. Man känner sig lite som korna på kosläppet. Det finns så många olika ställen att fota på att man inte vet var man ska börja. Som vanligt var det fotografen som var godast för myggen. Jag kommer snart att börja fota i helkroppsmyggnät. Det är outhärdligt att ha 50 myggor på en konstant som mumsar och håller på trots att man sprutat myggmedel på både huvud och armar.

girl sitting in a summer field with flowers

fashion model wearing a fur west fashion brunette posing outdoors

fashion model wearing a fur west girl in red dress at the water's edge

girl in red dress at the water's edge fashion model wearing a fur west

fashion brunette posing outdoors

girl sitting in a summer field with flowers