Publiceringar december 2012

Josefine på besök i studion
December 2, 2012
Publiceringar dec 2012 del 2
December 14, 2012

Dags att dela med sig av lite olika publiceringar som dykt upp den senaste tiden. Det är lite gott och blandat från lite olika media. Först ut är en bild av Jenny som pryder omslaget på en ny fransk bok i genren fakta/samhälle/debatt av Gérard Théobald med namnet L’abolition de l’esclavage, utopie des sociétés modernes, fritt översatt tror jag nåt i stil med “Avskaffandet av slaveriets utopi i moderna samhällen” (kan inte franska tyvärr) Jag skulle nog tro att bilder ur den här serien kommer att dyka upp i fler sammanhang framöver för det är starka bilder som kan illustrera mycket. Allt från rasism och utanförskap till psykiska problem.

Sen har vi en bild av Sanna på framsidan av en polsk branchtidning för östeuropeisk musikindustri. Hon har en galet bra blick den där tjejen. Be mig inte uttala namnet på tidningen 🙂

Sen har vi lite nya bokomslag. Helene som zombie på skräckboken “Hunger” och Ulf på omslaget på fantasynovellen “the anvil ghost”.

 

På musikfronten har vi Jessica på omslaget av “Buff body workout” som finns på Itunes och Sanna som hungrig shedevil på omslaget på skivan Goshdamn av Deejay Dreww.

 

En av mina bilder av Anja Pärson från Stadium-jobbet har levererats till Expressen också. Antar att den redan har varit med i någon söndagsbilaga eller liknande. Brukar inte läsa kvällstidningarna själv så ofta. Det var nog allt för den här gången. Nu, tillbaka till datorn/printern och leverera kundbilder i rasande takt inför julen.