Josefine på besök i studion

Black eyed Marie
December 1, 2012
Publiceringar december 2012
December 6, 2012

Nu blir det lite bildbombning i bloggen igen. 🙂 Här är ett gäng bilder som jag tog tillsammans med Josefine i tisdags. Tycker det är ett bra exempel på vad man kan åstadkomma på ca 90 minuter fototid utan några som helst förberedelser eller någon plan. Bara genom att testa sig fram, kan det bli ganska bra.

 

 

Josefine är en ny modell och det var första gången jag fotade henne. Jag är inte en person som normalt approachar folk och frågar om de vill stå modell. Jag tycker sånt är varken bekvämt eller kul, så jag låter oftast folk kontakta mig istället. Det känns som att det är så lätt att det skulle feltolkas om man skulle gå fram till en okänd människa på stan och fråga om man fick fotografera dem. Men, det är klart, ett och annat guldkorn till bilder missar man ju för att man är jante-svensk. Jag såg en kille på stan häromdagen som lätt skulle kunna varit Sveriges nästa Schenkenberg. Det var så nära att jag hade hejdat honom och gett honom ett visitkort, men jag hade varken visitkort eller mod i fickan just då. Josefine, däremot, är ett undantag. Henne frågade jag faktiskt för ett par veckor sedan. Jag fick för mig att hon skulle göra sig bra på bild, och där hade jag ju helt rätt.