Mellandagsrea – 50 % på efterbeställningar!

Bildsammanfattning av mitt fotoår 2012
December 18, 2012
Första sessionen 2013 – Victoria
January 1, 2013

nerd girl

Har du fotograferat dig eller din familj hos mig under året som gått (eller under tidigare år) och ångrar att du inte köpte fler av bilderna från sessionen? Här kommer en riktigt bra deal för dig! Jag håller just nu på att slutföra och arkivera in 2012 års bilder och tänkte passa på att göra ett mellandagserbjudande på efterbeställningar.

Om du skickar in en efterbeställning någon gång mellan 28 december – 10 januari och uppger “mellandagsrea” i beställningen får du 50 % rabatt på ordinarie pris på följande bildstorlekar:

  • 13 x 18 cm
  • Förstoring A4
  • Förstoring A3
  • Förstoring A2
  • Högupplösta bilder med utskriftsrätt
  • Lågupplösta bildfiler

Ordinarie priser fins under “priser” på www.fotonord.se

Porto tillkommer för pappersbilder. Digitala bilder levereras över nätet. (Rabatten gäller endast ovanstående format, ej på 10 x 15 cm eller canvastavlor)

Erbjudandet gäller endast för de kunder där fotografering är slutförd och arkiverad under 2012 eller tidigare, dvs där tidigare beställning är fakturerad och klar. Erbjudandet går även att utnyttja på slutförda och arkiverade fotograferingar utförda under tidigare år. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden. Om du är intresserad av att efterbeställa bilder enligt detta erbjudande, men webbgalleriet inte längre finns online på min server, kan du e-posta mig så lägger jag upp det på nytt.