Anja på besök i studion

Android girl 2.0
November 6, 2012
Yin & Yang
November 8, 2012

I slutet av september var Anja Pärson på besök i studion för en porträttplåtning som jag gjorde på uppdrag av Stadium. Jag såg att tidningen Stadium Magazine kommit ut nu, så nu kan jag visa bilderna. Det var lite kul att jag fick både framsidan på tidningen och två helsidor med mina bilder. Temat var svart/vit och casual och det tyckte jag funkade riktigt bra. Det visar en liten annan sida av Anja än den man är van att se (toppluva eller hjälm osv). Anja var precis så jordnära, avslappnad och cool som sin mediabild, och hon var riktig bra på posera framför kameran!

Sminkade under sessionen gjorde Carolina Carlbom på CCstyling. Det var ju lite trist att jag fick namnet Anders istället för Andreas i  bylinen, men det är ju inte direkt ovanligt att det händer. Jag brukar få heta både Mattias och Anders 🙂 Om ni vill läsa mer om Anjas nya liv efter skidåkningskarriären tycker jag ni omedelbums ska svänga förbi närmaste Stadiumbutik och plocka upp ett ex av tidningen eller läsa tidningen på nätet på denna länk. Om du är Stadiummedlem landar tidningen i din brevlåda strax om den inte redan gjort det.