Animalize – leopard makeup

Peacock lady
October 27, 2012
Android girl 1.0
November 6, 2012
leopard

Nu är det dags för en liten färgklick i bloggen igen! Den här gången är det Elin som sminkade sig själv till en leopard på rekordtid efter att vi avslutat en annan fotografering. Jag vet inte vad som är mer imponerande. Att man kan sminka sig till en leopard på fri hand eller att man gör det på under en halvtimme. Riktigt coolt blev det hur som helst. Nästan synd att man inte hade lite fler “djungel-props” i studion vid tillfället. Bilderna är i princip obehandlade direkt från kameran. Mjaaooo!

leopard

leopard leopard

leopard

leopard

Just nu sitter jag och kämpar med en annan session som ger mig lite gråa hår. Det är en robotplåtning som jag gjorde med Marie för någon vecka sedan. Bilderna är riktigt riktigt bra, men problemet är att jag inte kan bestämma mig för vilken känsla/miljö jag ska jobba med i efterarbetet. Jag har börjat om med dem säkert fyra, fem gånger nu. Jag har varit inne på allt från retro till kretskort och vatten. Jag tror helt enkelt det får bli en ganska blandad session men flera olika stämningar och stilar. Det är nog den enda utvägen. Stay tuned för dessa. Skulle tro att jag blir klar med åtminstone några av dem i veckan.