Android girl 1.0

leopard
Animalize – leopard makeup
November 4, 2012
Android girl 2.0
November 6, 2012

Här är det den första av tre olika versioner av en robotsession som jag gjorde tillsammans med Marie för några veckor sedan. Jag har hållit på och dribblat fram och tillbaka i photoshop med olika miljöer och bakgrunder men har till slut landat i insikten att en vit ren bakgrund är allt jag behöver för att få den rena futuristiska känslan som jag ville ha. More is less ibland. De kommande versionerna kommer att ha lite annan känsla och bakgrund. Props denna gång var två duschslangar från biltema och färgade linser från lekstugan.Det här var första gången jag fotade Marie och hon gjorde ett grymt jobb som robot. Bara en sån sak som att hon slätrakar huvudet för en plåtning förtjänar evig respekt och beundran. Stort tack till Emelie också som assistade med slangarna och hjälpte Marie med smink. Vi hade definitivt inte klarat plåtningen utan assist. Stay tuned för  de andra versionerna!robotrobotrobot