Emelie i Sherwoodskogen

Sanna – Hellnäs revisited
August 24, 2012
Hans & Gudrun
September 2, 2012

I förrgår hade jag och Emelie planerat att köra en sen sommarplåtning ute i Hissjö i kvällssolen. Lite motljusporträtt och sommarkänsla sådär. Nån sol blev det dock inte, och ingen sommar heller för den delen. Med endast en 30-60 minuter tillgodo innan solen började gå ner vid 20:00 åkte vi runt och försökte hitta något ställe som kändes somrigt och “rural”. Inspirationen var i botten och jag hade nästa gett upp hoppet om att det skulle bli några bilder överhuvudtaget, när vi plötsligt passerade en liten glänta med ljusgrön växtlighet ute vid Piparböle. Vips fick Emelie svida om till en vit klänning och bli en älva i skogen i stället. Vi var även ut till Baggböle och tog några bilder men då hade det blivit för mörkt och resultatet blev därefter.