Nils – Casual male fashion

Kulturnatta 2012 i Bilder
May 21, 2012
Final i sommartävlingen
May 29, 2012

Nils kikade förbi studion en sväng förra veckan. Han ska åka till en modell/talangtävling i Los Angeles i sommar och behövde lite promotionbilder inför resan. Vi körde en väldigt snabb session med ett par ombyten och ljus. Tror det hela gick på en timme ungefär totalt.  Det här var första gången jag fotade en hel session med D800 och detaljrikedomen i filerna imponerar. Man kan lägga på bra mycket skärpa utan att det pajjar filen. Jag pressade filerna ganska hårt i grundredigeringen utan att se något överdrivet brus eller artifakter. 7034 x 4694 är lovely och förminskar man ner dem till 12 megapixlar ser det ännu bättre ut. Här är några av bilderna från vår session. Lycka till med karriären Nils!