50’s pinup

Funky fruity fun
April 11, 2012
Shadow & light
April 15, 2012

En kund kontaktade mig för någon vecka sen och ville ta bilder i 50-tals pinupstil för att ge till sin pojkvän som fyllde år i helgen. Vi bokade in en session i studion och hon tog med sig ett par olika tidstypiska kläder och props. I efterarbetet försökte jag efterlikna färgbilder från gamla tidningar. Lite färgfel, färgstick och urblekt med andra ord. Det är faktiskt riktigt kul att få jobba lite annorlunda i efterarbetet mot vad jag normalt jobbar mot kunder där färger  ska vara korrekta, korrekt vit- och svartpunkt o.s.v. Det finns en viss frihetskänsla i att bara kunna skruva och pilla som man känner för. Hur som helst, kunden blev supernöjd med resultatet och rapport lyder att även pojkvännen blev glad för presenten. Mission complete!

 

 

 

 

(publicering av bilderna sker med kundens godkännande)