Wildfire Eyes

March 29, 2012
Tobias
April 3, 2012

Jag hade en ide att köpa ett par färgade linser och göra nån slags skruvad beauty/fashion-session. Carolina hakade på ideén och sminkade, stylade och modellade. Valet föll på ett par eldfärgade linser som hette “wildfire” som kostade ca 300 kr på lekstugan. Det är för övrigt helt perfekt att ha en så pass välsorterad maskeradbutik i stan. Helt perfekt att glida in där på lunchen när man behöver en peruk eller något annat skoj till nån galen fotoidé, istället för att behöva beställa på nätet och vänta. Ljussättningen på de här bilderna är väldigt basic. Bara en 45 cm beautydish strax ovanför huvudet med monterat raster, samt en reflexskärm underifrån på lite olika avstånd. På rätt avstånd får man den där sköna krispiga punchen i ljuset som jag gillar till en här typen av bilder. Easy does it!

Här är först några bilder tagna mot bluescreen. Dessa kommer sedan att friläggas och monteras mot en annan bakgrund. (När jag kommit på vad för slags bakgrund och fotat den)

 

Och sen lite gott och blandat från sessionen. Man kan göra rätt coola grejer med små medel faktiskt.