Möjlighet till gratis företagsporträtt/CV-bilder

God jul?
December 21, 2011
Jeans är alltid rätt
December 22, 2011

Just nu behöver jag lite fler bra bildexempel i min portfolio på bra företagsporträtt i jobbmiljö, dvs administration/kontor, verkstad eller produktion osv. Jag får många förfrågningar från företagskunder just nu, och känner att jag skulle behöva ett lite nyare, bättre showmaterial i de bildkategorierna, tagna i jobbmiljö, för att visa mina kunder. Tänkte därför komma med ett tillfälligt erbjudande till dig som är företagare eller anställd.

Jag skulle vilja fota två, tre sessioner på det temat efter nyår, men 1-2 personer i varje bildserie, och jag söker personer mellan ca 25-60 år till detta. Man eller kvinna spelar ingen roll. Jag är inte ute efter något traditionellt modellutseende till detta. Jag söker en naturlig och glad person som funkar bra på bild. Om du medverkar får du både mitt arbete med fotografering och redigering samt bilder helt gratis. Bilderna får du i digitalt format och högupplösta, och dessa får du använda fritt och obegränsat i din egen verksamhet, på webbsida, i trycksaker, CV osv. I utbyte vill jag ha fri nyttjanderätt på dem i min egen marknadsföring och visningsportfolio mot kund.

Observera att fotosessionen kommer att ske på din arbetsplats med dig i din yrkesroll. Jag föredrar så klart t.ex. en kontorsmiljö som känns modern och representativ. Om du inte är egenföretagare, utan anställd, vill jag att du har tillåtelse från din arbetsgivare att fotografering kan ske på arbetsplatsen. Fotograferingen kommer att ske på kvällstid eller helg. Kontakta mig via e-post om du är intresserad och berätta vad du jobbar med och på vilken arbetsplats. Har vi inte setts tidigare, bifogar du ett par bilder av dig själv i mailet. Urval kommer att ske inom de närmaste veckorna.