God jul?

Emelie up close
December 17, 2011
Möjlighet till gratis företagsporträtt/CV-bilder
December 21, 2011

Har legat lite på latsidan i år och inte fotat något slags jultema, så jag får väl gräva lite i arkivet och plocka fram några godbitar från förra årets julsession med Anna A och Daniel O. Man blir ju lite less på den amerikanska snälla tomten ibland, så i den här sessionen fick gamle käre tomtefar en släng av den skandinaviska tomten. En argsint vresig humorlös figur som inte drar sig för att vara elak och hämndlysten om man är dum mot djur. Den svenska tomten delade inte ut några klappar på jul. Nädå, det var han som skulle ha presenter och gröt! Jag har en känsla av att sambon skulle förbjuda mig att visa de här bilderna för lilla sonen, men än så länge läser han inga bloggar, så….. Ho ho ho!! Ha en trevlig jul alla bloggläsare!