Behind the scenes video – Fitnessfoto

Jeans är alltid rätt
December 22, 2011
Bildsammanfattning av mitt fotoår – 2011
December 25, 2011

Nu är det premiär för videomaterial på min blogg! Tänkte försöka bli lite bättre på att dokumentera mina plåtningar framöver, även på film ibland. Har ju trots allt videofunktioner på ett av mina kamerahus. Det här videomaterialet från fitnessplåtningen med IKSU fitness har jag dock inte filmat själv. Det är Nick Williams (www.ice-pix.se) som står bakom videokameran på dessa klipp. Klippningen har jag dock gjort själv, och jag måste säga att jag hade glömt hur kul det är att klippa film. Jag har inte gjort det sen 2007, så både kunskaper och programvara var allt annat än uppdaterade. Nu blev jag dock peppad på att pyssla lite med rörlig bild igen, i alla fall lite för husbehov. Stillbild är fortfarande min specialitet och stora passion.