Jessica

Nick
November 6, 2011
Lotta
November 8, 2011

 

 

Jag skulle tro att det kommer att bli en hel del muskulöst och bara överkroppar här på bloggen framöver ett tag. Jag fotade åtta stycken atleter från IKSU Fitness i helgen och har hur mycket bra bilder som helst från den dagen. Mitt mål med helgens sessioner var att blanda min typ av stil på ljussättning/komposition/efterarbete d.v.s. modell/modefoto, med fitnessgrejen, och få till nån slags bra blandning av de två världarna. En deltagare beskrev det som “fitness goes italian fashion”. Det var där jag siktade i alla fall och kanske har jag lyckats få in lite av den känslan. Hursomhelst. Först ut  – Jessica, en tjej som inte bara har en grym fysik och kroppskontroll utan även riktigt intressanta ansiktsdrag. Jag skulle kunna tänka mig att hon skulle kunna funka riktigt bra som fashionmodell också!