Fitness med Daniel

Lumberjack(ie)
November 1, 2011
Nick
November 6, 2011

  

 

 

Daniel tävlar i fitness och så här veckan efter en tävling är formen i topp. Vad passar då bättre än att föreviga den på bild? Det är faktiskt riktigt svårt och utmanande att fota killar. Man måste tänka helt annorlunda vid ljussättning och posering, än vad jag normalt är van vid. Men det är kul! Riktigt kul. Jag känner att jag har kört alldeles för mycket “säkra kort” senaste året. Jag behöver nya utmaningar och nya fotosituationer som gör att jag fortsätter utvecklas och blir en bättre fotograf. Det känns faktiskt som att jag stannat upp i utvecklingen lite. Egentligen borde jag plugga och öva mycket mer tekniker i photoshop och ljussättning, men det finns nästan aldrig tid tyvärr. Till helgen ska jag hur som helst fota ett helt gäng fitnesstävlande från IKSU fitness i studion, så då får jag fortsätta finslipa mina skills i fitnessfoto. Det ska bli skitkul!