Julkampanj – Gratis porträttfoto 1 nov-18 dec

Melker
October 17, 2011
Toys in the attic – vald till veckans bild
October 21, 2011

Nu börjar det snart vara dags att fundera på julklapparna (i alla fall för de som är ute i god tid). Ett fotografi är den perfekta och personliga julklappen till den som redan har allt. En förstoring av dig tillsammans med syskonen som present till föräldrarna, några fina porträtt eller smakfulla budoirbilder till din partner, eller en canvastavla av det lilla nytillskottet till mormor och morfar.

I år kör jag verkligen med ett riktigt kanonerbjudande på porträtt! Samtliga porträttfotograferingar som bokas och fotograferas mellan den 1 november och 18 december 2011, görs helt gratis. Ja, du läste rätt! Gratis! Jag bjussar på förarbete, fotografering och grundläggande efterarbete vilket normalt kostar 395 kronor inkl moms. Det enda du betalar är de bilderna du köper från sessionen. Dessa debiteras enligt ordinarie prislista. (Inget köptvång och som vanligt nöjd-kund-garanti)

Erbjudandet gäller endast studiofotografering i min studio på Skolgatan 50 i Umeå, och kan ej kombineras med andra erbjudanden. En studiosession tar normalt mellan 20 min till en timme beroende på vilken typ av foto det gäller. Ange kampanjkod “Julerbjudande 2011” vid bokning/beställning för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet gäller alla typer av porträtt – barnporträtt, familjebilder, gravidfoto, husdjur och morgongåva/boudoirfoto. (dock ej bröllopsfoto) Skicka ett mail eller använd kontaktformuläret under info/kontakt för att boka tid.