Sushi – raw beauty

Behind the scenes – sushi
September 28, 2011
Nyckelben
October 1, 2011

Om ni är som jag, får ni ibland riktiga cravings efter god sushi. En gång när det hänt, stod jag i kön till Sagami och kikade på bilderna på färgglada små laxbitar. Skadad som man är tänkte jag genast – där är min nästa del i “food fashion-projektet”! Sagt och gjort. Jag började planera lite och lägga ut lite förfrågningar till modeller och makeupartister. Döm om min förvåning när nästan ingen hörde av sig. Det verkade inte som att folk såg det coola i min idé alls. Förmodligen var det jag som var dålig på att förmedla min version, eller så gillar mitt kreativa nätverk inte sushi. Dock nappade Lina efter ett tag på kroken om vi ska fortsätta på fisktemat. Hon hajjade precis vad jag ville göra och var jättepeppad på att modella. Senare anslät Maria L till temet som makeupartist efter lite övertalning från min sida. När hon väl greppat vad det var jag ville göra, gjorde hon verkligen ett kanonjobb med sminket. Det blev en kväll men många skratt och tokigheter och här är de första klara bilderna. Bon apetit….eller snarare, itadakimasu!