Behind the scenes – sushi

Mera mera Höst
September 26, 2011
Sushi – raw beauty
September 28, 2011

Jag är rätt kass på att komma ihåg att ta “behind the scenes” – bilder från mina modellplåtningar. Tror jag måste ta och anlita nån fotopolare att dokumentera en sminkplåtning nån gång, skulle vara rätt kul faktiskt, för det brukar vara rätt mycket skratt och galenskaper. Här är i alla fall en bild från förberedelserna av en kreativ sushiplåtning med Lina J. Makeupartisten som är i full färd med att limma fast en räka på bilden heter Maria L. Det är onekligen inte lätt att vara modell när Andreas kommer med skruvade ideér. För en gång skull har jag tagit en sådan här bild med “en riktigt kamera” och studioblixtarna påslagna och färdigriggade. Annars blir det mest taget med mobilen som har en kass kamera. (Körde med fem olika blixtar på denna session och det hade väl varit intressant för fotonördar att se uppställningen, men det tänkte jag inte på så klart) Hur blev de färdiga bilderna då? Ja, det får ni se annan gång.