Kampanj på stora Canvastavlor! Upp till 600 kr rabatt

Bohemian fashion
August 19, 2011
Skuggor är kul
August 19, 2011

 

Nu har alla ni som fotat er själva/barn/husdjur m.m. hos mig chansen att få bilden på stor canvas (målarduk) till ett kraftigt rabatterat pris. Mellan den 19 augusti och 30 augusti kör jag kampanj på stora canvastavlor för er som vill göra efterbeställningar på tidigare fotade bilder. (Jag har alltid kvar bilder i arkivet, även om det är länge sen du fotade)

Canvasduk uppspänd på kilram gör sig mycket bra på vardagsrumsväggen och den har mycket god arkivbeständighet. Formatet är perfekt för bilder som man ger lite större värde eller som exempelvis ska vara en finare detalj i en inredning. Ett minne som kommer att bestå under lång tid helt enkelt.

50 x 70 cm canvas:  949 kronor inkl moms (ord pris 1495 kronor)

70 x 100 cm canvas: 1495 kronor inkl moms (ord pris 2095 kronor)

 

Jag måste ha din beställning senast den 30 augusti. Erbjudandet kan ej kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.