Bohemian fashion

Skrivkramp
August 19, 2011
Kampanj på stora Canvastavlor! Upp till 600 kr rabatt
August 19, 2011

Som utlovat kommer här lite blandade utomhusbilder från min och Mias session i Örnsköldsvik i slutet av juli. De är tagna dels vid gamla tågstationen, och dels vid nån sluss som jag inte riktigt minns var den låg. Det är så otroligt kul att fota på annan ort. Var man än vänder sig hittar man bra fotomiljöer och den här gången hade jag dessutom lyxen att ha en eminent fotoassistenten i form av Mias sambo Anton som redan klurat ut bra ställen åt mig. Sen är det ju ingen nackdel att ha en modell som Mia framför kameran heller förstås. Grym blick! Kombinationen illrött hår och terracottafärgat tegel tycker jag blev riktigt lyckad. Det enda som jag ångrar är att jag inte hade med någon reflexskärm. (Upptäckte att jag hade slarvat bort en för tredje gången på två år, börjar bli dyrt) Solljuset som rådde hade varit perfekt att studsa i en guldskärm på vissa ställen.

photocrati gallery