Alla gillar inte att vara modeller

Det är något visst med svart/vitt
November 28, 2009
Femme fatale
November 29, 2009

Och då är det inte så roligt att behöva titta in i kameran när det blixtrar överallt. Det finns ju så mycket roligare saker att hitta på i en fotostudio. Det är ju så mycket roligare att springa runt och utforska alla konstiga kablar man kan dra i och titta på alla konstiga prylar. Mamma vill ju helst att du bara ska sitta still och titta in i kameran och le. Men det  är inte så lätt. Jag vet precis hur det är. Jag gillar inte heller att stå på den sidan kameran. Kanske blir du en fotograf när du blir stor?

_DSC8549-3

Även om vissa bilder inte alls blir det kunden vill ha, blir de favoriter hos mig. Just den här bilden gillar jag otroligt mycket, just därför att den visar en helt annan känsla än den som ett traditionellt barnporträtt normalt brukar visa.