Familjefotografering vid Nydalasjön

Lolita fashion med Domenique
June 16, 2015
fotograf Umeå
Mera Nydalasjön och lite grann från Mariehemsängarna
July 16, 2015
Fotonord, Fotograf i Umeå

Här är några bilder som jag tog häromdagen vid Nydalasjön med Emma och hennes busknattar. Det var en fin kväll med mjukt fint ljus. Lite småkallt men framförallt myggfritt 🙂 Just den här fotograferingen var en uppdragsfotografering till min kommersiella stockfotoportfolio, men det är givetvis möjligt att boka mig för en sån här familjesession även som kund. Många tror att jag bara fotar barn och familjer i studio, men det stämmer så klart inte. Jag är flexibel och kan fota även kvällar och helger på sommaren. Kontakta mig för bokning.

Ps. Jag behöver även lite fler modellfamiljer till min kommersiella portfolio, skulle detta kännas intressant, kontakta mig på andreas@fotonord.se med lite bilder och info.

Fotonord, Fotograf i Umeå

Fotonord, Fotograf i Umeå

Fotonord, Fotograf i Umeå

å

Fotonord, Fotograf i Umeå

Fotonord, Fotograf i Umeå

Fotonord, Fotograf i Umeå

 

Fotonord, Fotograf i Umeå

Fotonord, Fotograf i Umeå

Fotonord, Fotograf i Umeå