Promotionfotografering för Exel sports innebandy

Dubbelexponering med Lovisa
April 14, 2015
Massor med busiga barn i studion
May 15, 2015

Här är lite bilder från en session som jag gjorde för 4ward och Exel sports i november förra året med några ur världseliten i svenska och finska landslaget i innebandy. Jag tillbringade en hel dag i hyrstudion 1646 studio och fotade mängder med olika innebandyklubbor, kläder och spelare i action. Jag valde att inte fota i min egen studio den här gången, för jag ville ha gott om utrymme till action. Riktigt kul var det! För den som behöver hyra en större studio i norrland kan jag rekommendera 1646. Riktigt bra lokaler och lyhörd och serviceinriktad personal. Inför fotograferingen gick jag all in och köpte en rökmaskin för att skapa rätt känsla. Jag gillar verkligen hur exelfärgerna kommer fram mot det svarta temat och det hårda riktade ljuset. Jag jobbade med ganska lika ljussättning som jag brukar göra vid fitnessplåtningar, för att försöka skapa lite dramatik och actionkänsla. Jag var dock lite orolig där för mitt objektiv 200mm/2 ett tag, när jag bad spelarna skjuta bollar rakt mot mig, för jag kan lova att det inte var några lösa skott som ven förbi huvudet 🙂

Om du håller på med innebandy, tycker jag du ska kolla in Exel:s nya klubbor. Bra grejer! 🙂

_AGR1853b

_ANG9356b

_ANG9074b

_ANG9665b

_ANG8051b

_AGR9616b

_AGR1614b

_AGR1076b