Vinterkul med Rowena och Jonna

Muddy
January 27, 2015
Rockbrus
February 8, 2015
Fotograf umeå vinter

Skärpning! Jag är hopplöst efter med bloggandet. Har blivit riktigt dålig på det på sista året faktiskt. Jag tar mig inte den tiden helt enkelt. Det är så mycket enklare att posta lite bilder på Instagram. Vill du se en kontinuerligt flöde med bilder från mina egna fotoprojekt bör du följa mig där (också). (@fotonord heter jag där) Bilder dyker upp här på bloggen med i sinom tid, men vill du se det senaste, är det nog Instagram som gäller just nu.

Här är hur som helst lite vintriga bilder som jag tog med Rowena och Jonna en vinterförmiddag i januari. Det blåste riktigt kallt den dagen och snön öste ner. Blåsten hade man klarat sig utan, men snöflingorna gav en riktigt schysst känsla i vissa bilder. Jonna och Rowena jobbade som riktiga pro’s och gjorde snällt alla tokigheter som jag bad dem om. (Springa runt i lössnö, kasta snöbollar på varandra och blåsa snö) Bilderna blev precis som jag ville ha dem, levande och äkta med glädje och närvaro.

porträttfoto Umeå 

porträttfoto Umeå

Fotograf umeå vinter

porträttfoto Umeå

 

Fotograf umeå vinter

Fotograf umeå vinter

Fotograf umeå vinter

Fotograf umeå vinter