Vinterbröllop med Elin & Mattias

Rowena i studion
January 21, 2015
Kristian Täljeblad & Emil Assergård
January 27, 2015

Här är lite blandande bilder från Elin & Mattias vinterbröllop som jag fotade i början av januari. Vädergudarna hade ju nästan regnat bort hela vintern efter jul i år, så frågan denna dag var om det överhuvudtaget skulle gå att få till någon vinterkänsla med snö. Inne i stan var det mest bara is kvar på gräsmattorna. Vi började dagen med att åka ut till I20-skogen och fotografera, och där fanns det tack och lov lite snö kvar. Säkerligen på grund av läget då det inte blåser lika mycket där. Vidare fortsatte vi till Gammlia för lite fler porträttbilder, och när näsor och fingrar var för röda, smet vi tillbaka till min studio och fortsatte fota lite i lugn och ro i värmen. Den stämningsfulla vigseln hölls sedan på Sävargården tillsammans med brudparets släkt och vänner. En jättefin vigsel verkligen, ett stort plus för brudgummens överraskningsframträdande! 🙂

Tack Elin och Mattias att jag fick hänga med på er stora dag. All lycka till er!

bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64335

bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64336 bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64337

bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64338

bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64339

bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64340 bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64341

bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64342

bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64347 bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64343

bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64345 bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64346

bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64344

bröllopsfotograf_umeå_andreas_gradin-64334