Marléne & Anton – oktoberbröllop

Höstig boho-fashion med Helena
October 28, 2014
Kate-mossigt på andra sidan E4:an
November 11, 2014

Här är några bilder från mitt sista bröllop för säsongen 2014. Att ha bröllop i oktober kan vara en chanstagning på många sätt. Rätt var det är, kan det vara snöstorm, regn och orkanvindar och en bitande kyla. Det här paret hade dock helt klart lagt in sin väderbeställning till rätt instans. De hade valt en av höstens finaste dagar. Träden stod i full brand och solen kikade fram emellanåt och skänkte lite värme. Ljuset var en dröm för en bröllopsfotograf från dagens början till slut.

Vi började dagen med att fota lite bilder på det nyrenoverade Stora hotellet. Det var första gången jag har varit in där sedan de renoverade och wow vad fint det blev! Ljuset som kommer in genom de stora fönstren i sviterna är helt fantastiskt. Efter lite fotande i lövhögarna utanför Vänortsparken åkte vi ut till Holmsund via Flygplatsen. Det här paret möttes faktiskt första gången utanför entrén på flyget, så vi tog även några bilder där. Väl framme i Holmsund fortsatte vi att fota lite bilder i naturen innan vigseln. Efter en jättefin vigsel och fotande av alla gäster i en “photobooth” på festen tackade jag för mig och åkte hemåt. En superlyckad dag från början till slut. Stort tack till Marléne & Anton för  att jag fick vara med på er stora dag, och lycka till i framtiden med allt och framförallt med den lilla i mammas mage.

Nu tar jag en bröllopspaus till nästa år. Bokningarna för nästa sommar har redan börjat trilla in och jag längtar till nya utmaningar och fina dagar.

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-102

 bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-100

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-101

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-103

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-104

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-105

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-106

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-108

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-109

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-110

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-111

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-112

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-113

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-114

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-115

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-116

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-117

bröllopsfotograf_Umea_Andreas_Gradin-118