Fredrik Lindström – skidskytt i studion

Höstbarn vid älvtået
October 16, 2014
Höstig boho-fashion med Helena
October 28, 2014

För någon vecka sedan var det återigen dags för lite celebert besök i min studio. Den här gången var det skidskytten Fredrik Lindström som kom på besök för att fota lite promotionbilder till Exel som är hans sponsor på skidstavar. För er som har lika dålig koll på sport som jag, kan jag berätta att Fredrik är en skidskytt från Ö-vik som åker i landslaget och är ett guldhopp inför kommande säsong. Vi började eftermiddagen med att ta lite utebilder ute vid I20-skogen. Efter att ha frusit en stund i den friska höstluften, åkte vi tillbaka till studion och tog lite vanliga studiobilder. Jag hade en ide att vi skulle tuffa till Fredrik lite och jag jobbade med ganska hårt ljus och rimlights. Jag använde ganska liknande tekniker som jag använder när jag fotar fitness faktiskt. Fredrik gjorde ett kanonjobb och levererade massor av bra bilder. När skidkarriären är slut kan han ju alltid falla tillbaka på en karriär som modell 🙂 Lycka till i vinter Fredrik!

Fredrik_Lindstrom_skidskytte_fotograf_Andreas_Gradin-103

Fredrik_Lindstrom_skidskytte_fotograf_Andreas_Gradin-100

Fredrik_Lindstrom_skidskytte_fotograf_Andreas_Gradin-104

Fredrik_Lindstrom_skidskytte_fotograf_Andreas_Gradin-101

Fredrik_Lindstrom_skidskytte_fotograf_Andreas_Gradin-102   ström