Allt ljus på magen – gravidfoto i Umeå

Magrutor i massor
June 1, 2014
formbilder umeå
Olle i högform
June 9, 2014
gravidfotografering Umeå Fotonord

Ljus är fantastiskt. Det är formbart och förutsägbart och samtidigt helt oförutsägbart och mystiskt. Just när man tror att man börjar ha koll, inser man att man inte ens är i närheten av att mästra ljuset. Man kanske har lärt sig att hantera ljuset i en viss typ av situation och miljö, men vad händer när man ställs inför en miljö och en situation man inte tidigare har mött? Då blir det spännande och intressant igen. Som tur är händer det nästan varje dag. Därför är mitt yrke det bästa. Man blir inte rik, kroppen tar stryk och man arbetar på obekväma arbetstider. Men. Man får hela tiden lösa problem och vara kreativ som fotograf. Man träffar intressanta människor i alla samhällsklasser, yrken och livssituationer och man “skapar nåt”. Nåt som kanske finns kvar när man själv ligger sex fot ner. Det väger upp för en hel del annat faktiskt.

Åter till ljuset då. Här är två typer av ljus och två typer av känsla. Stort tack min kund för att jag får visa dina vackra bilder.

gravid fotografering Umeå Fotonord 

gravidfotografering Umeå Fotonord