Formtopp med Tobias – fitnessfoto i Umeå

City fashion Prague
May 9, 2014
Colorful Prague
May 21, 2014

Tobias är en atlet med grym fysik som jag fotat mycket de senaste åren. Det här är tredje året som jag har dokumenterat hans formtopp efter en tuff tävlingsdiet. Även om vi tar ganska lika bilder varje år med samma upplägg, för att han ska kunna jämföra formen och se sina framsteg, försöker jag alltid hitta på nåt lite nytt vad gäller ljus och setting.

Det är på det stora hela mycket “muskelsäsong” nu för min del. (Och då pratar jag inte om min egen fysik tyvärr) Jag kommer att fota väldigt många personer som är aktiva tävlande i Athletic fitness, body fitness och bodybuilding de närmaste veckorna, men även ett par amatörer som vill dokumentera sin form efter en längre deffning/diet. Många större tävlingar ligger under våren/i början av sommaren, och många toppar också formen inför beachsäsongen. Det har till och med börjat komma en hel del folk från andra orter för att fota bilder på fitnesstema hos mig. Kul!

Tobias då? Ja, hans form var ju sylvass precis som vanligt och det syns tydligt vilka framsteg han gör från år till år. Det är kul att få jobba med personer som är så dedikerade till sitt intresse och är villiga att offra en stor del av dygnets timmar för att nå sina mål. För en sådan här fysik kommer så klart inte av sig själv. Det krävs uberkontrollerad kost, timmar och åter timmar i gymmet och mil efter mil i promenadskorna.

fitness male fitness male

fitness male

fitness male fitness male

fitness male 07052014-_ANG1617

fitness male

07052014-_ANG1576 fitness male

07052014-_ANG0817