Businessfotografering i Prag

Pretty in pink
May 3, 2014
City fashion Prague
May 9, 2014

 

 

I slutet av april var jag på en kortare fotoresa till Prag i Tjeckien tillsammans med fotograf Fredrik Larsson. Vi var framförallt där för att fota gamla staden och stadsliv, men vi passade även på att boka in lite sessioner med lokala modeller i staden. Här är en av sessionerna som gjordes i gamla stan på businesstema. Modellen heter Jan och han var riktigt kul att jobba med. Ett riktigt proffs som gick helt in i rollen som karriärskille i kostym. Han åkte  dessutom 3-4 timmar enkel väg från Bratislava i grannlandet Slovakien för att fota med oss en söndag. Respekt!  Vi hade en superkul dag. Inget var egentligen särskilt planerat eller uppstyrt och vi hade inte med oss överdrivet mycket utrustning heller, men man kommer långt med en sol, en kamera och en reflexskärm. Bara att vandra runt i gränderna i gamla stan ger en otroligt mycket inspiration. Man hittar bra locations var man än vänder sig. Dagen avslutades på en Tjeckisk restaurang där Jan fick kocken att fylla vårt bord med oss en massa traditionell tjeckisk mat. Allt från Anka till tjeckiska dumplings. Hur gott som helst! Prag kan jag verkligen rekommendera som resmål på våren. Fint väder, trevliga människor och en riktigt fin stad. Mera bilder från Tjeckien och de fotosessioner och stadsbilder vi gjorde där kommer framöver i bloggen.

_ANG7956

_ANG7830  _ANG7989

_ANG8018

_ANG7806

_ANG8040  _ANG8086

_ANG7997

_ANG8054 _ANG8015