Tina & Per – vårbröllop i Umeå

Syskonkärlek
April 4, 2014
Pretty in pink
May 3, 2014
bröllopsfotograf Umeå

Nu blir det en liten bildbomb här igen. Det finns så många bilder jag vill visa från det här bröllopet att det är svårt att bara visa en eller två. 🙂 Tina och Per var ett mysigt par som jag följde en heldag i mitten av april, från förberedelserna studion, till vigseln i Backenkyrkan och ända fram till brudvalsen. Det blir allt vanligare att man har ett sådant upplägg, och även om det kan vara rätt slitigt att vara på hugget och fota i 12 timmar är det fantastiskt roligt. När man får följa med ett par hela dagen, lär man känna dem på ett helt annat sätt än de par som man bara träffar en timme eller två för porträttfoto. Man är med på festen och hör alla tal, anekdoter och roliga barndomshistorier. Det gör att man får en helt annan inblick i sina kunders liv och familjer, och det är verkligen superkul. Tina sa några dagar före bröllopet att “du är ju en av de personer som vi träffar mest under bröllopsdagen” och det är ju faktiskt helt sant. Frisören är med någon timme, och även prästen. Jag däremot, får en hel dags kvalitetstid med paret. 🙂

En annan sak som jag tyckte var kul med det här paret var att de ville ha lite annorlunda bilder och att de gärna ville fota i stadsmiljö. Det är alltid kul att få testa på nya platser och här hann vi med såväl järnväg, betong och Sara Lidman-tunneln som lite “skogsmiljö”. Jag var tyvärr inte helt frisk den dagen och det blåste ganska snålkallt, men det gick riktigt bra att fota trots detta. Det enda missödet som hände var att 200mm/s gick i backen utanför järnvägsstationen. Motljusskyddet fick sig en buckla men linsen klarade sig fint. Det var en lättnadens suck där kan jag meddela…

Stort tack till Per och Tina och jag önskar er all lycka i framtiden. Tack också för alla skratt och en supertrevlig dag.

Här är lite bilder från dagen och kvällen. Enjoy!

bröllopsfotograf Umeå

_AGR3777 _ANG3168

bröllopsfotograf Umeå

_AGR3884

bröllopsfotograf Umeå  _AGR4050

_AGR4059  _AGR4273 bröllopsfotograf Umeå

_ANG3057

fotograf umeå bröllop

_AGR4106 _ANG3114

_ANG3096

bröllopsfotograf Umeå _AGR3831

_ANG3231

_ANG3148 _ANG3234

_ANG3397

bröllopsfotograf Umeå _AGR3241

_AGR3463 _ANG3601