Familjebus under sista vinterdagarna

Sportlovskul i Bjurholm
March 5, 2014
Vårsol vid kajen
March 28, 2014
Fotograf Umeå

Kung Bore har inte riktigt släppt sitt grepp ännu, men det börjar kännas i luften att det snart är vår. Underbart tycker jag som inte gillar vinter! Här är några bilder från en familjesession jag gjorde i söndags till bildbyråportfolion. Tanken var att köra en fartfylld kälksession i gropen på Umedalen i Umeå, men det var inte så mycket snö kvar, snarare blåis. Det gick undan på bobben kan jag lova! Eftersom snön nästan var borta runt omkring gropen fick vi flera bilder som nästa har lite höstkänsla också. Lilleman var superduktig genom hela sessionen och hade riktigt bra närvaro. Blev en riktigt mysig bildserie tycker jag. Som fotograf är det en ynnest att få jobba med så härliga familjer som bjuder på sig själva.

De flesta bilder är fotade med 200mm/2 som är min nya bästa kompis. Den är i längsta (och tyngsta) laget men den presterar otroligt bra. Man önskar att man hade en 100 mm glugg med samma prestanda.

Förresten. Såna här sessioner kan man ju givetvis köpa av mig som kund också. Många tror att jag bara fotar barn i studion, men jag åker gärna ut och fotar familjefotograferingar också, särskilt nu när det börjar bli lite varmare och ljuset blir lite trevligare. Kontakta mig om du vill boka en fotosession.

Fotograf Umeå 

Fotograf Umeå

Fotograf Umeå

Fotograf Umeå

Fotograf Umeå

Fotograf Umeå Fotograf Umeå Fotonord