Just a little bit of makeup

Miljoner barn och presentkort
November 18, 2013
Zebra-ish
December 5, 2013

Hösten är en tid när mina egna kreativa projekt ligger nere till stor del. Det är så fullt upp med annat att jag hinner inte med helt enkelt. Här är en sminksession som fotades  i början av november, men som tyvärr har blivit liggande sen dess, tills för några dagar sedan då jag fick en stund över och kände mig peppad på att redigera lite sminkbilder. Det är ju inte bara det där med tid heller faktiskt. Man måste känna sig i ett kreativ flow för att det ska funka också. Att bara sätta sig ner och redigera bara för att man måste, blir sällan bra. Jag har varit rätt krasslig på senaste tiden vilket har gjort att jag inte alls har känt nåt flow. Men nu börjar det sakta men säkert komma tillbaka (trots en dunderförkylning som inte vill ge med sig).

Åter till den här sessionen då.. Elin modellade och sminkade som ett pro som vanligt. Hon är faktiskt galet snabb på smink den där tjejen. Det här var den första gången jag har testat 200mm/2 i studion och även om den är snudd på lång är den riktigt trevlig. Det är rätt ovant att ha en lins som är så skarp att det blir överskärpt om man lägger på normalt med oskarp mask på bilderna. Och jag har alltid tyckt att min 70-200/2.8 var skarp….

04112013-_ANG2385

fotograf Umeå

04112013-_ANG2350

04112013-_ANG2260