Höstfärger med Tove

Ana Petite för Sullen Clothing
October 2, 2013
Mera höstish med Ana Petite
October 7, 2013

Planen var att fota höst. Stickat, mysigt och glatt. Att hitta höst i Umeå i slutet av september visade dock sig inte vara det enklaste. Efter att ha kört ett par mil totalt både österut, söderut och västerut slutade min och Toves höstletande till slut på Backen där vi hittade lite härligt röda och gula löv. Fotningen blev mitt första hårdtest med nya Nikon 200 mm/2 och hujeda mig vad skarp den är. Skarp ända från ful bländaröppning och bländar man ner till 4 blir man nästan tårögd av lycka. Det är verkligen den perfekta partnern till D800:an. Tung och otymplig men fantastisk. Det syns inte på så här små webbilder dock. Under nästa sommars bröllopssäsong ska det bli så kul att se vad man kan producera med den.

autumn girl autumn girl

autumn girl  ¨

autumn girl autumn girl

autumn girl autumn girl