En hyllning till mina fina brudpar under årets säsong

Mera höstish med Ana Petite
October 7, 2013
A twist (of faith?)
October 11, 2013

Här kommer en liten hyllningsfilm med några av mina fina brudpar under säsongen 2013. Jag blir lite melankolisk när jag tänker på att den här bröllopssäsongen är slut. Även om det brukar bli ett och annat vinterbröllop också så klart, är ju sommaren speciell för mig som bröllopsfotograf. Men snart är det ju vår igen och dags för nya nervösa brudgummar, fnittriga brudar, busiga brudnäbbar och morbröder som vill snacka megapixlar och kameror. Det kommer som vanligt bli stressigt, svettigt och slitigt och fantastiskt roligt. Att få vara med på människors lyckligaste dag är en ynnest och något som ger mig massor.

Det börjar trilla in lite bokningsförfrågningar för bröllop 2014 nu. Om du planerar att gifta dig i Umeå (eller Norrland i allmänhet för den delen) nästa sommar så vet du var jag finns. Vi hörs!