Slutspurt på sommaren med Jonna

Kärlek & fitness
September 8, 2013
Barnfotokampanj 50 % rabatt hösten/julen 2013
September 17, 2013
fotograf Umeå Fotonord

Här är ännu ett nytt ansikte i bloggen. Jonna är en tjej som nyligen har flyttat till Umeå. Hon hörde av sig för ett tag sen (i samband med mitt lilla facebookinlägg som jag berättat om tidigare) och var intresserad av att prova stå modell för mig. Vi bokade in en session förra veckan och körde både en snabb utesession och en session i studion. Nu när sommaren snart är slut, tar jag varje tillfälle jag får att fota ute. Det är som en slags sorg på något sätt. Snart kommer tråk-snön och man är hänvisad till studion i många långa månader. Inte för att studion är fel heller, men omväxlingen på locations ute är onekligen en boost för kreativiteten.

Utebilderna togs i västra Umeå lite bortanför Rödäng. Vi hittade ett åker med ett helt fantastiskt högst halvvisset gräs. Jonnas hy är för övrigt bland det mest perfekta jag någonsin varit med om. Retuscharbete är lika med noll på huden på dessa bilder. Det fanns hundratals flyttfåglar på åkern. Tyvärr ville de inte riktigt ta mina instruktioner så de kom inte med på bild. Studiobilderna med Jonna kommer en annan dag. Enjoy!

_ANG1509 modellfoto Umeå

porträttfotograf Umeå

 

Fotograf Umeå Fotonord

_ANG1585 fotograf Umeå Fotonord