Mailbomb och Jenny

Cristel i sensommarljuset
August 30, 2013
Träningsbilder i I20-skogen med Tobias & Amanda
September 4, 2013
Modellfotografering i Umeå

 

Jag la ut ett inlägg på min facebooksida för några veckor sedan att jag sökte lite nya modeller för kommande fotoprojekt och samarbeten. Inlägget visades över 30 000 ggr på bara några dagar och delades massor. Min mailbox fullkomligt översvämmades av mail. Otroligt kul att så många gillar det jag gör och vill jobba med mig så klart, men samtidigt lite smått överväldigande. Jag är ledsen att jag inte har svarat alla personligen, men det fanns liksom inte en sportslig chans att jag skulle kunna göra det. Kul var också att det var så pass många killar som skickade in intressemail. Det är svårt att hitta bra killmodeller i Umeå så det var riktigt skoj! Jag har även fått kontakt med en massa nya frisörer och makeupartister som jag hoppas jobba med mycket under vintern. Just beauty- och riktigt kreativa sminkbilder är något jag vill lägga mycket krut på den närmaste tiden.

Utifrån de mail som har kommit plockade jag ut ett tiotal personer som jag tror passar min stil och det jag vill fota framöver. Flera av dessa har jag bokat in testplåtningar med och det ska bli kul att se om jag gissat rätt i mitt urval. Jag fotade en kille i går som var en klar naturbegåvning framför kameran. Riktigt riktigt bra till och med! Ska bli kul att se hur bilderna blev, för jag har inte hunnit kika på dem än.

Nedan är bilder från en av de andra testplåtningarna jag hunnit med den senaste tiden. Jenny var en av de som anmälde intresse på fb-inlägget och jag tyckte det var kul att testplåta en modell med kort hår då jag saknar det lite i portfolion. Jenny hade en inspobild av Miley Cyrus i kavaj och trasiga jeans som hon ville göra en variant av, och jag gjorde även lite beautybilder och lekte lite med bokeh/ljuseffekter. Tycker den rosa/lila bilden blev riktigt nice faktiskt. 🙂

Sommaren börjar gå mot sitt slut och det börjar bli dags att dra sig in i studion igen. Det känns lite trist att somrarna bara flyger iväg, men än är ju hösten kvar och än ska man väl hinna med lite fler uteplåtningar innan det blir för kallt och trist. Jag fotade sommarens sista bröllop förra helgen och även om det var soligt och fint börjar det kännas i luften att sommaren är slut.

modellfoto i Umeå

modellfotografering i Umeå Porträttfotograf i Umeå

beauty shot of shorthaired girl

23082013-_ANG7988

23082013-_ANG8545b 23082013-_ANG8746b