First looks can lie, fitnessfoto med Douglas

Familjelycka på Mariedal
June 30, 2013
Gravidfoto med Emma i I20-skogen
July 17, 2013

Den första bilden i det här bogginlägget är en bildide som jag har haft ganska länge. Det var dock först för ett par veckor sedan som det dök upp en passande modell för att kunna genomföra den. Douglas har både bulkat på sig imponerande mycket muskelmassa under det senaste året, samt deffat ner sig i form inför en tävling i sommar. Ett tag före tävlingen hälsade han på i studion för att ta lite formbilder. Även om han inte var tömd på vätska och i den slutliga tävlingsformen vid fototillfället, är det en grymt imponerade fysisk resa han gjort. Jag var bara tvungen att plocka fram en liten nalle och göra min lilla konceptuella “tuff eller inte /insida vs utsida” bild. Bilden blev precis som jag hade hoppats och jag tycker den kan uttrycka en himla massa saker. En biffig biker full med tatueringar och en liten söt oskyldig nallebjörn. Jag älskar kontraster!

Se tog vi så klart lite andra bilder också med muskler och kropp i fokus. En kort och lyckad session helt enkelt. Bra jobbat Dogge!

fitnessfoto Umeå

a big tattooed bodybuilder with shaved head a big tattooed bodybuilder with shaved head

a big tattooed bodybuilder with shaved head a big tattooed bodybuilder with shaved head

29062013-_AGR2971

a big tattooed bodybuilder with shaved head

 

a big tattooed bodybuilder with shaved head a big tattooed bodybuilder with shaved head

a big tattooed bodybuilder with shaved head a big tattooed bodybuilder with shaved head

a big tattooed bodybuilder with shaved head