Hemma hos på Mariehem

Sista vinterbilderna
April 29, 2013
Sisters of ink
May 2, 2013

Här är del två i mitt “hemma-hos” projekt. Det är ett eget kommersiellt litet projekt nu under våren, där jag åker hem till familjer och fotar lite i deras hemmiljö. Mitt mål har varit att skapa arkivbilder ur vardagen hos Svenska familjer, som kan användas av lite olika typer av kunder, banker, myndigheter tidskrifter osv. Den andra familjen i ordningen som jag besökt var en superhärlig familj bosatt i en lägenhet uppe på Mariehem. Sonen i familjen var en riktig linslus och otroligt charmig på bild. En klockren barnmodell som verkligen bjöd på sig själv. Tyvärr hade jag valt tidpunkt lite fel ur ljussynpunkt, då solen stod alldeles för högt när vi skulle fota ute, men det blev några riktigt bra bilder ändå. Jag har en familj inplanerad i början av sommaren, men det kan eventuellt bli någon eller några till. Om du är intresserad av att medverka kan du maila mig för mer info.

father and son

 

mother and son father and son

reading family

happy family

father and son

fatherhood

fatherhood happy boy

 

happy family

happy boy  happy family

drawing fun