Liten mini på besök

kroppsfokus
April 5, 2013
Ice ice baby
April 8, 2013

Jag är ganska dålig på att blogga om mina barnfotograferingar. Det är ju trots allt en väldigt stor del av min verksamhet, även om det kanske inte syns lika mycket som mina modellplåtningar. Här är dock en av de familjer som besökte mig i söndags och nyttjade barnkampanjen som jag kör just nu med gratis fotografering fram till sista maj. Fotomodellen var en riktigt liten filur som bara var några veckor gammal. Det här en faktiskt en ganska svår tid att fota, i alla fall om man vill vara lite kreativ i bilderna. När bebisar passerat de första två veckorna i livet blir de mycket vaknare och börjar genast utveckla sina reflexer och sin styrka i kroppen. Vissa bebisar gillar inte starkt ljus och de fryser lätt. Med den här lilla sötnosen var det dock inga problem. Det var posering och öppna ögon genom hela sessionen. Jag tycker det är så himla kul när man lyckas fånga minspelet hos riktigt små barn. De ser så “allvetande” ut på något sätt. Jag vill påpeka att bilder som den första tas med mycket stort säkerhetstänk. En förälder får alltid stå beredd bredvid i fall bebisen skulle göra några hastiga rörelser och pappan håller också i barnet så att det inte syns i bild.

När det gäller barnfotokampanjen finns det fortfarande kvar lediga tider i maj om ni vill fota. Det är framförallt helgtider kvar. Kontakta mig snarast om ni vill boka.

06042013-_AGR134806042013-_AGR1146 06042013-_AGR178506042013-_AGR1222 06042013-_AGR1302