Crazy colorful

Kungligt besök
March 24, 2013
Punkish
March 26, 2013

Ibland är det kul att bara dra på järnet när det gäller retuschen och strunta i att det kanske ser lite för retuscherat och artificiellt ut. Den här bilden är ett sådant exempel. Det var lixom bara kul att ta ut svängarna lite. Bilden är från en session som jag gjorde tillsammans med modellen Anapetite. Sminkade och stylade hår gjorde fabulösa Carolina på CCstyling. Carolina levererar alltid toppresultat och det var jättekul att jobba med Anna igen. Det var ett tag sen sist och vi brukar alltid få till bra grejer ihop. Ni ska bara veta hur mycket lyckade bilder jag har på hårddisken från den kvällen!! Kommer att lägga upp fler här framöver i takt med att jag blir klar med dem. Har även lite videoklipp inspelade från sessionen så det lär nog komma upp en “behind the scenes” också vad det lider.

21032013-_ANG3331