Blonde & Brown

One Thousand and One Nights
March 14, 2013
Kungligt besök
March 24, 2013

Här är lite bilder som jag tog med Cristel och Victoria häromveckan. Jag var rätt hängig den kvällen och tycker kanske inte att jag var i mitt kreativa esse, men det blev några bra bilder ändå tack vare peppade modeller. Det är inte helt enkelt att fota parbilder med två modeller. Ofta är det så att personerna turas om att sätta klockrena poser och uttryck och det är svårt att synka modellerna. Jag tycker Victoria och Cristel gjorde ett bra jobb med att jobba ihop och hitta poser som fungerade.

Vad händer annars då? Tja, jag är mitt uppe i uppstarten av ett nytt spännande internationellt projekt inom foto som jag har blivit inbjuden och antagen till. Tillsammans med ca 150 andra fotografer i världen är jag en (väldigt liten) delägare i projektet och jag tror det kan bli riktigt spännande och roligt. Jag har fått en kreativ kick av att se de andra fotografernas bilder. Nån måste ha gjort ett seriöst misstag som bjöd in mig och accepterade mig i detta sällskap, för mina biler är ljusår ifrån den kvalitet och kreativitet som de fotografernas. Det är inget jag bara säger, det är verkligen extremt hög klass på kollektivet och jag tror att den här grejen kommer att kunna bli en riktig braksucce om de som håller i styrspakarna spelar sina kort rätt. Än så länge är det hela lite hemligt och hysch-pysch men jag kan säkerligen berätta mer vad det lider.

beauty girls 

party girls party girls

girlfriends in bed

beauty girls

in bed girlfriends

beauty girls

in bed