Vårtävling – vinn en studiofotografering!

Hårt & mjukt
February 25, 2013
Personalbilder för merskal.se
March 1, 2013

vårtävling - vinn en fotografering

På begäran kommer en ny Facebooktävling  med Fotonord med studiofotografering i potten! På samma sätt som förra årets succétävling, så tävlar du med din egen familje- eller barnbild.

Vinnaren får:

* En fotosession i studion i Umeå. Ca 45-60 minuter, inklusive grundläggande digitalt efterarbete

* 3 st högkvalitetsförstoringar i A4-format

* 1 st  13 x 18 cm

(totalt värde 1271 kronor. Om du vinner och inte själv vill/kan nyttja priset kan du istället få det som ett presentkort att ge bort till en vän)

Eftersom jag jobbar med foto tycker jag alltid det är kul med bilder i olika former. Ofta får jag höra av mina kunder att de själva fotar familjen hela tiden, men att de aldrig riktigt lyckas fånga sina barn på bild. Detta är ju inte riktigt sant. Det finns massor med härliga, roliga bilder därute i era digitalkameror. Även om den tekniska kvaliteten i bilderna kanske inte alltid är den bästa och fokus inte sitter på rätt ställe, finns det massor med guldkorn. Det är kul att jag för en gång skull får en chans att se några av era bilder. Tävlingen kommer att ha två delmoment. Om du vill delta gör du följande:

Skicka in din bästa/roligaste/härligaste/knasigaste/goaste/charmigaste familje- eller barnbild till e-postadressen gradin.andreas@gmail.com tillsammans med ditt namn och e-postadress. Det räcker med en bild i webbupplösning och det är en bild per person/familj som gäller. Bilden ska vara tagen av en familjemedlem och inte av en yrkesutövande fotograf/fotostudio. Sista dag för att skicka in tävlingsbidraget är onsdagen den 6:e mars klockan 19:00. Genom att skicka in bilden medger du att kan läggas upp på Fotonords webbsida och facebooksida i anslutning till tävlingen. Bilderna kommer inte användas på något annat sätt)

Du får gärna gilla Fotonord på Facebook och dela tävlingsinlägget, men det är inget som du behöver göra för att delta i tävlingen.

Utifrån de inskickade bilderna kommer jag att välja ut ett par finalister. Finalbilderna kommer sedan att läggas upp på min blogg och Fotonords facebooksida och den bästa bilden kommer sedan att utses genom en läsaromröstning i en poll på Facebook. Omröstningen kommer att hållas i en vecka och vinnaren kommer sedan att  presenteras på Fotonords blogg, samt meddelas personligen via mail. Lycka till!

(Fotografering sker i Fotonords studio i centrala Umeå. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen arrangeras av Fotonord i Umeå och har ingen koppling till Facebook. Tävlingen uppfyller alla villkor som lotteriinspektionen, skatteverket och konsumentverket har satt upp för tävlingar på nätet/facebook)